Fibrex, garantia calitatii piscinei tale!

Fibrex, garantia calitatii piscinei tale!

Fibrex e un nume de referinta in piata romaneasca. Intrarea pe segmentul piscinelor a fost un pas normal si, retrospectiv vorbind, bine facut. Incepand din anul 2001 si pana in prezent Fibrex Co a realizat si comercializat peste 1200 de piscine atat in Romania cat si pe pietele europene.

Piscinele Fibrex sunt piscine monobloc, care se livreaza la gata, sub forma unei cuve confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla.

Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura si socuri mecanice.

Impreuna cu piscina, Fibrex livreaza toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti.

Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001-2000, Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001-2004 si a fost demarata activitatea de implementare a Sistemului de Management de Mediu, conform cerintelor SR EN ISO 14001:2005.

Principalele avantaje ale piscinelor Fibrex: 

- costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.

- raportul calitate-pret foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;

- piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici.

Dintre produsele de ultima ora, trei atrag atentia in mod deosebit fiind unice pe piata:

Primul model de piscina asupra caruia va atragem atentia este Capri.

Acesta imbina perfect designul extravagant cu functionaliatea desavarsita. Latura indepartata este la un nivel mai scazut decat conturul acesteia, astfel incat apa trece peste peste un gratar care acopera toata aceasta latura si ajunge intr-un rezervor tampon. De aici, apa este aspirata, trecuta prin filtru si refulata din nou in piscina, prin trei jeturi. 

Avantajele acestui sistem sunt nenumarate. Astfel, apa din piscina ramane permanent la un nivel constant, pe luciul apei nu se formeaza valuri, iar curatirea luciului si procesul de filtrare sunt mult mai eficiente decat in cazul clasic. Nu in ultimul rand, in acest fel se asigura un efect spectaculos, in virutea caruia piscina Capri poate fi numita ÔÇ×piscina infinitaÔÇŁ. 

  • Dimensiunile acestei piscine sunt 1050 cm x 356cm x 146 cm.

Al doilea model de piscina este Ibiza, o piscina incadrata in categoria lux.

Designul ei imbina intr-un mod placut liniile drepte cu cele curbe, astfel incat partea estetica se impleteste armonios cu partea functionala.

Piscina dispune de un camin propriu si de instalatie clasica pentru dotarea minipiscinei cu sistem de hidromasaj. Incorporarea unei minipiscine in zona treptelor e o idee excelenta, care va bucura orice viitor proprietar!

  • Dimensiunile acestei piscine sunt 940cm x 390cm x 150 cm.

A treia piscina este modelul Madeira, care este si cel mai nou model din portofoliul Fibrex.

Accesul in cadrul piscinei se realizeaza printr-o scara de design prevazuta cu 4 trepte circulare late andiderapante.

Dimensiunile piscinei sunt 900cm x 370cm x 150cm.

Simpla si eleganta, piscina Madeira poate transforma gradina dumneavoastra in cel mai racoros spatiu in toiul verii toride.

Pentru mai multe informatii privind piscinele Fibrex va invitam sa accesati

 www.fibrexco.ro sau www.piscine24.ro!