Termeni si conditii

General

Site-ul www.piscine24.ro reprezinta magazinul online al societatii S.C. FIBREX CO S.R.L din Romania.

Sediul social al companiei S.C. FIBREX CO S.R.L se afla in localitatea Crasna, strada Ciucea, nr. 752, judetul Salaj, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J31/133/1997 si are Cod Unic de Inregistrare RO 9560150.

 

Defini╚Ťii ╚Öi termeni

Cump─âr─âtor: persoan─â, societate comercial─â, entitate juridic─â ce emite o comand─â.
Client: persoana fizica/juridica care detine sau obtine acces la continut, prin oricare mijloc de comunicare pus la dispozitie de S.C FIBREX CO S.R.L sau cu acordul de utilizare existent intre S.C FIBREX CO S.R.L si acesta, care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
V├ónz─âtor: societatea comercial─â S.C FIBREX CO S.R.L
Bunuri si servicii : produs sau serviciu (inclusiv documentele si serviciile) ce sunt mentionate in comanda, si care urmeaza sa fie furnizate de vanzator catre cumparator, in urma contractului incheiat.
Contract: este reprezentat de contractul la distanta, ce este incheiat intre cele doua parti, Vanzator si Cumparator, fara a fi necesara o prezenta simultana a celor doi.
Comand─â: un document electronic ce intervine ca o forma de comunicare intre Vanzator ╚Öi Cumparator, prin intermediul caruia Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, inten╚Ťia de a achizi╚Ťiona Bunuri si Servicii de pe site.
Specifica╚Ťii : toate specifica╚Ťiile si/sau descrierile Bunurilor ╚Öi Serviciilor
Dreptul de proprietate intelectual─â : toate drepturile imateriale cum sunt: know-how, dreptul de autor, drepturi de proiectare, drepturi de baza de date, drepturi de patente, marci inregistrare, inregistrari ale numelor de domenii.
Cont: sectiunea din cadrul site-ului alcatuita dintr-o adresa de e-mail, respectiv o parola, cu ajutorul carora Cumparatorul trimite Comenzi, dar care contine si informatii despre Cumparator (date personale, istoric comenzi etc.)
Campanie: actiune cu scop comercial, prin intermediul caruia se expun un numar finit de Bunuri ╚Öi/sau Servicii avand stoc limitat si predefinit, pentru un interval de timp stabilit de Vanzator.
Newsletter: mijloc electronic de informare, periodic, ce ofera informatii despre Bunurile ╚Öi/sau Serviciile ╚Öi/sau Promotiile desf─â╚Öurate de Vanzator intr-o anumit─â perioada, Vanzatorul neavand niciun angajament cu privire la informatiile continute de acesta.
Site: este reprezentat de domeniul S.C FIBREX CO S.R.L si subdomeniile acestuia.

 

Caracteristicile produselor

Imaginile prezentate pe www.piscine24.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile prezentate.

Preturile produselor de pe www.piscine24.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe www.piscine24.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. Preturile produselor afisate si comercializate in cadrul site-ului www.piscine24.ro  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pre╚Ťurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excep╚Ťia cazurilor in care se specific─â acest lucru pe pagina produsului.

 

Comanda si plata

1.Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe www.piscine24.ro, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

2.Conform procedurilor interne dupa adaugarea unui produs/produse in cosul de cumparaturi si transmiterea acestuia catre vanzator, clientul/cumparatorul urmeaza sa fie contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari al vanzatorului pentru confirmarea si  finalizarea comenzii.

3.Pentru fiecare comanda confirmata Vanz─âtorul va emite Cump─âr─âtorului o factur─â fiscal─â corespunz─âtoare pentru bunurile ╚Öi serviciile din comanda. Cump─âr─âtorul are obliga╚Ťia de a furniza toate informa╚Ťiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legisla╚Ťia in vigoare.

4.Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online.

5.Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun╚Ťe la un Serviciu, ├«n termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dec├ót cele de livrare, avand insa obligatia unei informari in prealabil a reprezentantului de vanzari FIBREX.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renun╚Ťare la un Serviciu expir─â ├«n termen de 14 zile de la:

ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun ÔÇô ├«n cazul ├«n care Cumparatorul comand─â printr-o singur─â comand─â produse multiple care vor fi livrate separat

ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun sau a ultimei piese ÔÇô ├«n cazul livr─ârii unui produs care const─â din mai multe loturi sau piese.

6.Vanzatorul poate percepe plata in avans pentru anumite produse aflate in stoc furnizor sau disponibile in 15 zile si pentru comenzile speciale. Produsele aduse pe comanda speciala vor fi anuntate clientului in scris, dupa inregistrarea comenzii, iar valoarea lor nu se returneaza.

7. Produsele se livreaz─â prin curier rapid, direct din fabric─â. Livrarea produselor se face la domiciliul clientului prin curier rapid ├«n termen de 10-15 zile lucratoare de la lansarea comenzii, in functie de tipul produsului achizitionat - standard sau personalizat. Exista posibilitatea ca in cazul unor anumite modele de piscina timpul de livrare sa fie mai mare. Toate aceste aspecte se confirma telefonic de catre reprezentantul de vanzari Fibrex ! 

8. In cazul ridicarii marfii direct de la sediul nostru, CLIENTULUI ii revine obligatia de a verifica marfa si de a consemna printr-un Proces Verbal eventuala acceptare cu obiectii a produselor.

9. Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, CLIENTUL are obligatia ca la receptia marfii prin curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea marfii. In cazul constatarii de deficiente (deteriorari ale obiectelor, zgarieturi, produse gresit livrate, etc) CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficientele constatate. De asemenea clientul va fi informat si telefonic de catre responsabil Fibrex de importanta si necesitatea acestei proceduri !

 

Garantii

Toate produsele comercializate de catre www.piscine24.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si sunt autentice, potrivit declaratiei de conformitate. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare !

 

Proprietate intelectuala

1.Toate aspectele site-ului legate de design, text, grafic─â, produse, fotografiile acestora sunt proprietatea S.C. FIBREX CO S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Toate drepturile de folosinta si utilizare a continutului acestui site sunt rezervate proprietarului, S.C. FIBREX CO S.R.L.

2.Cump─âr─âtorul ├«n╚Ťelege DPI(dreptul de proprietate intelectual─â) ╚Öi nu dezvaluie unei p─âr╚Ťi ter╚Ťe niciuna dintre informa╚Ťiile primite de la V├ónz─âtor. De asemenea, Cumparatorul nu va face publice (pe internet, media) informa╚Ťiile primite de la V├ónz─âtor.

 

Comandarea produselor si Protectia consumatorului

Comenzile prin intermediul magazinului on-line constituie un contract de v├ónzare la distan╚Ť─â asa cum este reglementat de Legea nr. 365/2002  si OG nr. 34/2014. SC  FIBREX CO SRL garanteaza respectarea prevederilor OG nr. 21/1992, conform careia cumparatorul se poate adresa ANPC, avand la dispozitie o linie telefonica cu tarif normal: 0219551 (alte informatii gasiti pe site-ul ANPC)

 

Diverse

In caz de Forta Majora declarata potrivit reglementarilor legale si caz fortuit, constand in evenimente ce nu tin de activitatea S.C. FIBREX CO S.R.L. si care nu poti fi preintampinate sau evitate,  S.C. FIBREX CO S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru neindeplinirea obligatiilor.

In cazul in care nu ati primit produsele comandate, va rugam sa contactati cat mai curand posibil un reprezentant la adresa de e-mail info@fibrexco.ro .In vederea facilitarii unui raspuns rapid, va recomandam sa indicati numarul comenzii care v-a fost transmis dupa plasarea comenzii.

S.C. FIBREX CO S.R.L. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru accesarea siteului prin intermediul unor legaturi nesigure (accesarea linkului de pe un alt site sau accesarea de pe site-ul www.piscine24.ro a unui link care reprezinta o legatura catre un site nesigur din punct de vedere al securitatii) sau pentru faptul ca un utilizator al site-ului www.piscine24.ro intampina dificultati de accesare a site-ului care nu se datoreaza vreunei culpe de administrare a acestuia. Orice disfunctionalitate trebuie adusa la cunostinta S.C. FIBREX CO S.R.L. la adresa de e-mail info@fibrexco.ro in vederea analizarii si remedierii problemelor tehnice in cel mai scurt timp posibil.

S.C. FIBREX CO S.R.L. nu este raspunzator pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.