Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.piscine24.ro se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate cu profesioni┼čtii, precum ┼či pentru modificarea ┼či completarea unor acte normative: inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice, incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator OUG 34/2014 Art. 14 Alin (1) !

Prezenta facilitate se aplica doar persoanelor fizice, conform legii !

In cazul in care clientul a primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar ca acest lucru sa fie semnalat imediat dupa verificarea produsului, in prezenta curierului, prin informare telefonica si ulterior prin completarea formularului de retur. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare ! 

De re╚Ťinut:

1. Clientul are dreptul de verificare a integritatii fizice a coletului (produsului) in momentul in care il primeste, in prezenta curierului, iar in cazul in care acesta prezinta urme de deteriorare sa dispuna intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

2. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse !

3. Produsele executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.

4. In cazul retururilor repetate sau atunci cand se considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie, Vanzatorul are dreptul sa refuze returul si sa solicite daune interese Cumparatorului, in condi╚Ťiile legislatiei aplicabile.

5. Cheltuielile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile !