Declaratia de confidentialitate

Declara╚Ťia de confiden╚Ťialitate

Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate privind protec╚Ťia ╚Öi prelucrarea datelor cu caracter personal aplicat─â pe site-ul PISCINE24.RO

V─â invit─âm s─â v─â informa╚Ťi cu privire la politica noastr─â de confiden╚Ťialitate care include scopurile noastre cu caracter comercial. Dac─â ave╚Ťi alte ├«ntreb─âri suplimentare despre accesarea sau corectarea datelor personale v─â rugam s─â ne contacta╚Ťi.

1. Normative legislative și scopul colectării datelor

SC FIBREXCO SRL ├«n calitate de de╚Ťin─âtor ╚Öi operator al site-ului FIBREXSHOP.RO numit ├«n continuare "PROPRIETAR", se conformeaz─â normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protec╚Ťia Datelor) ├«n colectarea ╚Öi procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului mai sus men╚Ťionat, numi╚Ťi ├«n continuare "UTILIZATORI / UTILIZATOR".

Prin "regulament" se ├«n╚Ťelege legea uniform─â la nivel european la care face referire, iar prin date se ├«n╚Ťeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoan─â juridic─â care comercializeaz─â produse sau servicii persoanelor cet─â╚Ťeni ai UE. Mai multe informa╚Ťii despre regulamentul GDPR pute╚Ťi afla de pe pagina http://www.dataprotection.ro/ sau de pe portalul european https://www.eugdpr.org/.

Scopul colect─ârii datelor este realizarea legal─â a procesului de cump─ârare ╚Öi livrarea comenzii. Informa╚Ťiile ├«nregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operator ├«n scopul livr─ârii produselor ╚Öi sunt comunicate numai de c─âtre utilizator. Procesarea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului PISCINE24.RO, se realizeaz─â:
- ├«n scopul confirm─ârii pl─â╚Ťilor ╚Öi emiterii de documente fiscale (facturare)
- în scopul livrării produselor comandate de pe site
- ├«n scopul comunic─ârii unei oferte comerciale cu privire la produse, c─âtre utilizatorii care au solicitat explicit aceast─â ofert─â comercial─â prin intermediul formularelor de cerere informa╚Ťii prezente pe site;
- pentru trimiterea de newsletter-e ╚Öi/sau inform─âri periodice, prin e-mail, dar numai cu acordul suplimentar ╚Öi explicit pentru aceast─â ac╚Ťiune;

2. Date cu caracter personal, consim╚Ť─âm├ónt, procesare

Datele considerate cu caracter personal colectate pe acest site sunt: nume ╚Öi/sau prenume, num─âr de telefon, serie ╚Öi num─âr CI, adres─â, localitate, adres─â de email, numele companiei pe care utilizatorul o reprezint─â, adres─â IP. Prin completarea datelor ╚Öi efectuarea ac╚Ťiunilor de bifare explicit─â a c─âsu┼úelor de confirmare, utilizatorul ┼či-a dat un consim┼ú─âm├ónt liber exprimat, informat ╚Öi direc╚Ťionat c─âtre prezenta declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate. Atunci c├ónd se prevede necesitatea acceptului explicit v─â va fi prezentat un buton / control care s─â v─â ofere posibilitatea de a v─â exprima acordul sau refuzul ├«n mod corespunz─âtor.
Consim╚Ť─âm├óntul nu este o precondi┼úie pentru stabilirea unei rela╚Ťii comerciale ╚Öi nu creeaz─â nici un fel de obliga╚Ťii contractuale.

3. Stocarea ╚Öi utilizarea datelor cu caracter personal, confiden╚Ťialitate

Acest magazin online este securizat HTTPS ├«n transferul informa╚Ťiei dintre server ╚Öi utilizatori. Serverul ├«ndepline╚Öte toate condi╚Ťiile de securitate adecvate, iar conform legii g─âzduirea datelor se face ├«ntr-o ╚Ťar─â care are un regim de protec╚Ťie adecvat din Uniunea European─â sau alte state unde acest nivel este recunoscut, inclusiv firmele din SUA. Datele transmise prin email pot fi stocate conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare de ter╚Ťe p─âr╚Ťi precum furnizorii de leg─âturi internet, re╚Ťele locale, servici de g─âzduire email, etc.
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate ╚Öi ├«n sisteme informatice interne de╚Ťinute de proprietar pentru ├«ndeplinea unor obliga╚Ťii legale / contractuale (facturare, urm─ârire pl─â╚Ťi, livrare, garan╚Ťie, etc). Proprietarul se oblig─â la gestionarea datelor stocate ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile comerciale specificate.
SC FIBREXCO SRL poate furniza anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site, altor operatori (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plat─â/bancare) cu care se afl─â ├«n rela╚Ťii de parteneriat, dar numai ├«n baza unui angajament de confiden╚Ťialitate din partea acestora ╚Öi numai ├«n scopurile men╚Ťionate prin care garanteaz─â c─â aceste date sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi furnizarea acestor informa╚Ťii personale se face conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare.

4. ┼×tergere date cu caracter personal

Prin intermediul panoului de client al magazinului, utilizatorul are posibilitatea de ÔÇťa fi uitatÔÇŁ prin ╚Ötergerea contului ╚Öi a tuturor datelor personale, istoric, comenzi. Datele existente ├«n facturi nu pot fi ╚Öterse din documentele fiscale deja emise. Fiecare comunicare de tip newsletter ╚Öi/sau informare periodic─â prin e-mail pentru care utilizatorul ╚Öi-a exprimat ├«n prealabil acceptul, este ├«nso╚Ťit─â de posibilitatea explicit─â pentru dezabonare ╚Öi ╚Ötergerea datelor personale folosite ├«n acest tip de comunicare. Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul beneficiaz─â de dreptul de acces, interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de solicita ╚Ötergerea tuturor datelor cu caracter personal din sisteme informatice interne de╚Ťinute de proprietar, iar ├«n acest sens v─â pute╚Ťi adresa cu o cerere scris─â c─âtre SC FIBREXCO SRL.

5. Politica Cookies

"Cookie" este denumit un fi╚Öier text pe care un site ├«l plaseaz─â pe dispozitivul utilizatorului cu scopul de a colecta informa╚Ťii despre activit─â╚Ťile pe site sau pentru facilitarea anumitor func╚Ťii din site. Acest site folose╚Öte cookie-uri de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi pentru a personaliza con╚Ťinut ╚Öi anun╚Ťuri, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor ╚Öi pentru a analiza traficul. Prin folosirea cookie-urilor se urm─âre┼čte furnizarea unei experien╚Ťe c├ót mai bun─â de navigare ╚Öi anun╚Ťuri publicitare adaptate nevoilor ╚Öi interesului fiec─ârui vizitator.
Cookie-urile folosite pe acest site provin de la terţe servicii precum: Google, Facebook, DoubleClick, Trafic.ro, Majestic Seo, Hotjar, SEOmonitor, Cpanel.
Cum pute╚Ťi controla cookie-urile?
Pute╚Ťi controla ┼či/sau ╚Öterge cookie-urile dup─â cum dori╚Ťi pentru detalii, consulta╚Ťi site-ul aboutcookies.org. Pute╚Ťi ╚Öterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastr─â ╚Öi pute╚Ťi seta majoritatea browser-elor s─â blocheze plasarea acestora. Dac─â face╚Ťi acest lucru, este posibil s─â fi╚Ťi nevoit s─â seta╚Ťi manual unele preferin╚Ťe, de fiecare dat─â c├ónd vizita╚Ťi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau op╚Ťiuni s─â nu func╚Ťioneze.

6. Modific─âri privind declara╚Ťia de confiden╚Ťialitate ╚Öi a politicilor aferente

SC FIBREXCO SRL poate schimba declara╚Ťia ╚Öi politicile de confiden╚Ťialitate din c├ónd ├«n c├ónd ╚Öi ├«ncurajeaz─â utilizatorii s─â verifice aceast─â pagin─â. Continuarea utiliz─ârii site-ului PISCINE24.RO dup─â orice modificare ├«n Declara╚Ťia de Confiden╚Ťialitate va reprezenta acceptul dumneavoastr─â tacit.


Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri